Historien bak Dentle One

Effektiv tannhelse til en god pris!

Ideen om Dentle One oppsto fordi vi så at designet på elektriske tannbørster nesten bare handlet om teknologi. Vi ønsket å gi brukerne et alternativ. En effektiv børste som rengjør på en skånsom måte og som samtidig ser flott ut. En tannbørste som er laget med fokus på stilrenhet og enkelhet, som ikke er overlesset med funksjoner, men ganske enkelt tilbyr godt design og pålitelig funksjon til en god pris. 

Dentle One er et svensk design og har en unik ladestasjon og et ergonomisk, trekantet håndtak i et gripevennlig og behagelig materiale.

Håndtakets utforming og materialvalg gjør at børsten ligger godt i hånden, står sikkert i laderen og ligger stabilt på siden om du legger den på vasken. Utformingen gir også mindre vibrasjoner og during. Til sammen er løsningen like pen å se på som den er unik og funksjonell. Vi håper du kommer til å like din Dentle One. 

Navnet Dentle er en kombinasjon av ordene Dental og Gentle. Dental for tannhelse og Gentle for den effektive og skånsomme rengjøringen.

Scandinavian Personal Care (SPC)

Scandinavian Personal Care (SPC) tilbyr tannpleieprodukter under varemerket Dentle, et varemerke som allerede har solgt over 300 000 enheter i Sverige, Norge og Finland. Dentles produkter har alle sprunget ut fra samme ambisjon – med god design og stor oppfinnsomhet å tilby kundenytte på tannpleieområdet på en enkel og grei måte og til gode priser.


Handlekurven din